Cal Pere, PORTES DEL PIRINEU - T.O.E. Art Market
T.O.E. Art Market supports artists and galleries all over the world. Discover the artworks

Cal Pere, PORTES DEL PIRINEU - T.O.E. Art Market

T.O.E. Art Market, the new online marketplace to buy and sell art, find the original paintings, fine art photographs, and drawings such as a museum of modern art and contemporary art. T.O.E. Art Market will allow you to enter directly into the modern art and contemporary art market through a vast worldwide network of Artists, Buyers, Art Lovers, Art Advisors, Art Dealers, and Galleries. T.O.E Art Market is the best place to see artworks and art for sale online.

Original Art for sale | Sculpture

PORTES DEL PIRINEU
Spain

Represented by: SKY GALLERY ART S
Views: 86

Contact the gallery
Shipped from BARCELONA, Spain
Shipping costs: 100 € local, 200 € internationalPackaged in cardboard box

Make an offer

Cal Pere
Piedra, madera, yeso, Acrílico
cm 50x52
Share

About the artwork
Tot i que els meus estudis estan centrats en la música, no podria recordar la meva vida sense eines a la mà. Des de jove el meu pare va ensenyar-me a treballar la fusta, i des de llavors, no he deixat de donar forma a les meves idees amb tota mena de materials. Al 2007 un marc de finestra antiga va arribar a les meves mans, vaig reproduir-hi amb materials originals i reciclats la façana del poble del meu company, un petit poble del Pirineu anomenat Ochagavia. Així va començar el meu projecte “Portes del Pirineu”, ara com ara, les meves portes estan repartides per diferents llocs d’Espanya i del món: Navarra, País Basc, Aragó, Catalunya, Andorra, Holanda, Estats Units, Brasil, Nova Zelanda..

About the artist
He fet exposicions a Ochagavia (Navarra), a Crisolart Galleries de Barcelona l’any 2019, a Sky gallery art’s de Barcelona en diferents exposicions col·lectives els anys 2019, 2020 i 2021, al Museu Obert de Mataró els anys 2019 2020 i 2021, a Circuit Artístic en exposicions col·lectives el 2019 i 2021, A la sala de Imaginarte a Barcelona el Nadal de 2021 i a l’exposició col·lectiva “Con más arte” el gener de 2022 . He fet també algunes fires, he estat entre altres a La Fira Artesana de Nadal a Mataró, a la fira d’artesania de Figueres, a la fira The Craftroom d’artesania de Catalunya al Born de Barcelona, a la fira d’artesania de Mollet, a la fira de la terra de Salàs, la fira d’artesania de la fusta de la Sènia, a la fira del bosc de Vallgorguina, a la fira de Calella i Alt Maresme, La llotja de disseny de Granollers ....
More gallery’s works